Προορισμοί για Φθινόπωρο – Στερεά Ελλάδα

Οι προορισμοί στην Στερεά Ελλάδα είναι κατάλληλοι για επίσκεψη όλο το χρόνο. Ο Βόλος, το Πήλιο, η Αράχωβα, οι Δελφοί είναι οι πιο γνωστή και αναδεικνύουν την ομορφιά και την ηρεμία τους, όποτε και αν τους επισκεφτείτε.

Βόλος

330 χιλ από την Αθήνα, η πόλη του Βόλου είναι ο κατάλληλος προορισμός για όσους θέλουν να ξεκουραστούν αλλά, να μην είναι στην απομόνωση. Το όμορφο λιμάνι, τα τσιπουράδικα και η παράδοση που έχουν τα γύρο χωριά στην παρασκευή πίτας, είναι αυτά που πρέπει να έχετε στο νου σας, όταν το επισκεφτείτε. (Ξενοδοχεία στο Βόλο)

DSCF0137

Πόλη του Βόλου

Volos

 Νυχτερινή Ομορφιά

Πήλιο

Το πανέμορφο Πήλιο έχει τόσα μέρη και χωριά, που θα πρέπει να το επισκεφτείτε περισσότερες από τρεις φορές για να το εξερευνήσετε όλο. Πάνω από 30 χωριά και οικισμοί, τόσο παραθαλάσσιοι όσο και κτισμένοι στις πλαγές των βουνών περιμένουν την φθινοπωρινή επίσκεψη. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι η Μακρινίτσα, η Πορταριά, το Τρίκερι και η Αρτέμιδα. (Ξενοδοχεία στο Πήλιο)

Pelino 3

Παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Πήλιο

Pelinon 2

Ένα από τα ορεινά χωριά του Πηλίου

Pelion

Αξέχαστη βόλτα με τρένο

Αράχωνα – Δελφοί 

Αράχωβα και Δελφοί είναι από τα πιο όμορφα χωριά της Στερεάς Ελλάδας. Απόσταση μεταξύ του, μόλις 10 χιλ. Άρα αν διαμένετε στο ένα χωριό, μπορείτε πολύ εύκολα να επισκεφτείτε το άλλο. Οι Δελφοί είναι πιο ήσυχο μέρος, με τον Αρχαιολογικό Τόπο Δελφών να αποτελεί το κύριο αξιοθέατο της περιοχής. Η Αράχοβα είναι το κοσμοπολίτικο κομμάτι της περιοχής, χτισμένη σε πλαγιά βουνού και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. (Ξενοδοχεία στην Αράχωβα, Ξενοδοχεία στους Δελφούς)

Αραχωβα Ξενοδοχεια

Ξενοδοχείο στον Παρνασσό

Αραχωβα

Σπίτια στην Αράχωβα

Δελφοι

Θόλος της Αθηνάς στους Δελφούς

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Website

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>