Τα 5 πιο «ψαγμένα» αξιοθέατα της Νάξου (Μόνο για Απαιτητικούς Ταξιδιώτες!)

Όλοι μας γνωρίζουμε τη Νάξο, το νησί των Κυκλάδων που εδώ και παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες, αποτελεί ένα απ τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς (και όχι μόνο) προορισμούς, για κάθε ηλικία.

Contine reading

Fall Destinations – Crete

Crete is an island with many towns and villages. During Fall, after tourist season, the crowds are limited, making the visit more relaxing. The temperatures are lower, so tours are possible at all times, not just in the morning or afternoon. And be sure that you have may things to see.

Contine reading

Προορισμοί για Φθινόπωρο – Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλές πόλεις και χωριά. Το Φθινόπωρο, μετά την τουριστική σεζόν, η πολυκοσμία είναι περιορισμένη, κάνοντας έτσι την επίσκεψη πιο χαλαρωτική. Οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, οπότε η περιήγηση είναι δυνατή όλες τις ώρες, όχι μόνο πρωί και απόγευμα. Και να είστε σίγουρη ότι θα έχετε τι να δείτε.

Contine reading

Προορισμοί για Φθινόπωρο – Στερεά Ελλάδα

Οι προορισμοί στην Στερεά Ελλάδα είναι κατάλληλοι για επίσκεψη όλο το χρόνο. Ο Βόλος, το Πήλιο, η Αράχωβα, οι Δελφοί είναι οι πιο γνωστή και αναδεικνύουν την ομορφιά και την ηρεμία τους, όποτε και αν τους επισκεφτείτε.

Contine reading